Brussels Summer Festival

De komende dagen wordt onze hoofdstad omgetoverd in een festivalterrein. Ook de catalogus van CTM Entertainment zal vertegenwoordigd zijn.

Read More

Droomreiziger op Radio 2 en iTunes

Daar is de herfst, daar is het melancholische Droomreiziger, het alter ego van muzikant Joey Brocken waarmee hij graaft in de krochten van zijn doorgetripte onderbewustzijn en kopje onder gaat in ijle koortsdromen.

 

 

Read More

Indiekids ontbinden hun duivels

Indiekids ontbinden hun duivels. Justin Vernon (aka. Bon Iver) heeft anno 2016 genoeg van z'n door akoestische gitaar gestuurde popmuziek en liet de songs van z'n nieuwe plaat door een elektronicabad vol distortion vloeien.

Read More

Rapgod DJ khaled dropt negende plaat

Advies van de maand: hard werken en je dromen nooit opgeven! De raad komt niet van ons, maar van de Amerikaanse rapper en producer DJ Khaled, die met 'Major Key' zijn negende album uit heeft.

Read More

CTM voorspelt tropische temperaturen op Esperanzah!

Muziekuitgever en voor 1 keer ook weerman: CTM voorspelt tropische temperaturen, aanstaande zaterdag. Het wereldfestival Esperanzah! staat immers jaarlijks garant voor warmbloedige vibes en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Read More

Grote opkomst voor Music Distric Tour

Alleen maar blije gezichten, afgelopen woensdag tijdens de Music District Tour. Logisch, want alles zat mee: mooi weer en belangrijke mensen uit de muziekbizz (publishing wereld, platenlabels, reclamebureaus, managementkantoren streaming diensten,...) die in een gezellig en gemoedelijk kader konden 'verbroederen'.

Read More

Rock Werchter kleurt CTM

Behoeft Rock Werchter eigenlijk nog een intro? Het grootste festival ter wereld, het belangrijkste jaarlijkse muziekgebeuren of de Champions League onder de festivals zo u wilt (dixit organisator Herman Schueremans zelf) maakt zich vanaf morgen tot zondag op voor een spetterende 42ste editie.

 

 

Read More