Duran Duran pakt uit met nieuwe plaat

Een carrière die meer dan 30 jaar overspant en ondertussen reeds hun 14e plaat: real music never dies. De Britse popgoden Duran Duran schudden op hun jongste worp 'Paper Gods' als vanouds catchy melodieën uit hun mouw met het grootste gemak. 'De Tweede Britse Invasie': zo noemde Rolling Stone de veroveringstocht door Duran Duran van de Verenigde Staten in de jaren '80.

Afwachten of ze in 2015 klaar zijn voor een nieuwe veroveringstocht al laat hun binnenkomst op 19 in de Ultratop charts alvast het beste vermoeden. Straffe gastoptredens ook op het nieuwe album met - heeft u even? - onder meer : Mark Ronson (producer),; Kiesza, Mr. Hudson, Jonas Bjerre (Mew), John Frusciante (Red Hot Chili Peppers), Lindsay Lohan, Janelle Monáe en Nile Rodgers.

Paper Gods by Duran Duran