Kiol maar liefst drie maal op Eurosonic!

Italië zendt haar zonen uit. Kiol met name (echte naam Alessandro Rooster Bossi): 18 lentes jong, ontwapenend en rot van het talent. Na studiotijd in Ierland met Dani Castelar (de producer van onder meer Paolo Nuttini) en enkele optredens in thuisland Italië staat de getalenteerde artiest nu aan de rand van de grote doorbraak. Zo zal Kiol maar liefst drie maal aantreden tijdens het befaamde internationale showcase festival Eurosonic in Groningen begin volgend jaar, namelijk op vrijdag 13 januari in respectievelijk Coffee Company (platenzaak Plato), concertzaal - what's in a name - Vrijdag én... tijdens de exclusieve CTM-borrel in de foyer van het Martini hotel. Een officiële uitnodiging volgt later, maar alvast een datum om aan te stippen in de agenda!