Muziekuitgeverij CTM Publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent muziekuitgeverij op een aantal terreinen. Als enige Benelux-independent heeft CTM kantoren in België en Nederland, zodat er rechtstreeks contact is met lokale partners, componisten/artiesten en collecting societies in beide landen.

De basis van de muziekuitgeverij wordt gevormd door een innovatief, transparant en betrouwbaar administratiesysteem, dat garant staat voor de beste wereldwijde registratie en collectie van alle werken. Een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs, naast A&R en creativiteit.

Actief meedenken en werken in het creatieve proces van songwriting, het koppelen van auteurs aan de juiste artiesten, of het selecteren van de juiste songs voor uitvoerende artiesten, omdat CTM door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundige begeleiding het verschil in publishing maakt.

Bekende copyrights en het ontwikkelen van nieuw talent door middel van investeringen in geld, tijd en energie, creëren de balans van CTM. Daarnaast besteedt CTM veel aandacht aan het ontwikkelen van goede relaties met relevante marktpartijen zoals reclamebureaus en tv- en filmmaatschappijen, om muziek te promoten.

Ook vertegenwoordigt CTM één van ‘s werelds grootste library music catalogi, genaamd 5 Alarm. Hierin is de beste sfeermuziek te vinden voor commercials, tv, radio en film. Van klassiek tot pop en jazz; er is muziek in elk genre en de ruim 100.000 tracks zijn te vinden op de website.

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen en een netwerk van subagenten, zodat de beheerde copyrights wereldwijd optimaal vertegenwoordigd worden.


OVER ONS BRUSSELS KANTOOR

CTM Entertainment Belgium is een muziekuitgeverij (publisher) die de auteursrechten vertegenwoordigt van Belgische en internationale auteurs. Zo staan we in voor de subuitgave van o.a. Christine & The Queens, Kaiser Chiefs, Roy Orbison, M.I.A., Daft Punk, Prokofiev, Stromae, Selah Sue, Einstürzende Neubuaten, The Script en The Sound Of Music. In totaal bestaat onze catalogus uit meer dan 300.000 werken.

Naast subuitgave staat CTM ook in voor de administratie van andere uitgeverijen zoals Choux De Bruxelles (Jaune Toujours), Fassiphone (Jalal Hamdaoui) en de B-Ploeg (Bart Peeters). Voorts is CTM ook uitgever van Joey Brocken (Beste Singer Songwriter van Vlaanderen, gastmuzikant bij Hooverphonic). Daarnaast bezit CTM ook een grote library catalogus (stock music) en levert onze muziekuitgeverij consultancy (ook voor muziek die

wij niet vertegenwoordigen) aan externe partners, zoals reclamebureau’s, productiehuizen, etc.

Conclusie: wie muziek nodig heeft, klopt best aan bij CTM. Van originele uitgaves, over subuitgaves, tot library muziek of consultancy: CTM bezit of vindt voor u steevast de muziek op maat en staat garant voor een persoonlijke en tegelijkertijd professionele dienstverlening.