CTM Entertainment Belgium

CTM Entertainment Belgium

De basis van CTM wordt gevormd door een innovatief, betrouwbaar, transparant en uniek royaltysysteem. Het online royaltysysteem van CTM geeft 24/7, real-time, totaal transparante inzage in de inkomsten, te filteren op alle verschillende inkomstentypen, voor al onze componisten en partners wereldwijd. Dit is een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs. Daarnaast is de creatieve ondersteuning essentieel en vandaar dat ons brede team van A&R’s, creatives en sync-teams dagelijks intensief aan de slag is, zowel nationaal als internationaal.

De internationale scope van CTM wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen, onder meer in Los Angeles, Miami, Nashville en Stockholm.

Studio's

Voor een entertainmentbedrijf met een publishing- en muziekmanagementdivisie, is een goede studioruimte onmisbaar. CTM biedt meerdere ‘in-house studio’s’ over de hele wereld (Nederland, België, Miami, LA, Zweden), omdat CTM haar componisten altijd een plek wil geven om te kunnen componeren en produceren. Het aanbieden van de beste songwriting, productie- en opnamefaciliteiten is een belangrijk onderdeel van het bouwen aan een persoonlijke band met songwriters, producers en artiesten. De studio’s bieden ook een toevluchtsoord voor nieuw talent om mogelijke samenwerkingen met andere songwriters en artiesten te ontdekken, maar belangrijker nog een plek om hits te schrijven.

Subpublishing

Daarnaast vertegenwoordigd CTM met veel trots de meest toonaangevende publishing company’s en catalogi uit de rest van de wereld. Met een focus op USA, UK, Australië, Duitsland, Japan en Frankrijk heeft CTM een breed scala aan copyrights en actieve componisten om voor zowel co-writes, writing camps als voor sync zeer actief en succesvol te kunnen zijn.