Ramzi

Ramzi, vandaag nog het best bewaarde geheim van de Antwerpse hiphop scene, is klaar om uit de schaduw van zijn internationale voorbeelden te treden – en de Vlaamse hiphop voor eens en voor altijd op de kaart te zetten, in binnen- en buitenland. Op 13 mei brengt hij zijn album ‘Langzaam Maar Zeker’ uit op TopNotch.

Er is niemand uit de Antwerpse scene ( en daarbuiten) die de 27 jarige rapper niet kent.  Ramzi is een graag geziene artiest die vaak samenwerkingen aangaat met andere grote kleppers uit de scene zoals Zwangere Guy, DIKKE, Freddie Konings etc…. Zowel fans als artiesten kijken uit naar zijn album.

Veel hype en anticipatie dus, niet verwonderlijk nadat hij zich met tracks als “Hoelang Nog”, “Onbeschrijfelijk” en “Broertje Luister” in het verleden al onderscheidde als een storyteller pur sang,  die met een flow en flair een beeld schetst van de realiteit van zijn leven op de Antwerpse straten en in de Antwerpse clubs. Met het album “Langzaam Maar Zeker” snijdt Ramzi verschillende topics aan; rechtvaardigheid, hard werken en niet opgeven. Op het album laat Ramzi zich ook van een emotionele kant zien en heeft hij het over het verlies van zijn vader.

Hiphop in de moedertaal verovert sinds kort over heel de Benelux de harten van de lokale jeugd, en daarmee ook de nationale charts. Met Ramzi krijgt de Vlaamse jeugd ook eindelijk
de kwaliteit die het verdient.